Frukost: Omelett på 2 ägg, 3 skivor rökt skinka, 1 msk linfrö, 1/2 gul paprika.
Lunch: Currykyckling med ugnsrostade paprikor och solrosfrön
Mellanmål: Turkisk yoghurt., 1 1/2 dl och servera med frukt, bär, nötter eller frön.
Middag: Vinkokta torskfiléer
TISDAG
Frukost: 1 liten burk keso, 2 tsk kanel, 2 msk solroskärnor, 3 skivor skinka eller kalkonbröst, 1 grönsallatsblad, några ringar röd paprika.
Lunch: Paprika och böngryta
Mellanmål: En burk makrill i tomatsås.
Middag: Rosépepparbiffar med nötig ruccolasallad
ONSDAG
Frukost: 1 avokado, 100 g rökt kalkonbröst, 1 bit röd paprika, 1 grönsallatsblad.
Lunch:Kräftstjärtssallad med ägg
Mellanmål: Torkad frukt, tex aprikoser.
Middag: Svampfylld kycklingfilé med citronspenat
TORSDAG
Frukost: Champinjonomelett med coctailtomater
Lunch: Snabb tonfiskröra med lök och majonnäs på salladsbädd
Mellanmål: Mosa avokado och blanda med pressad citron eller lime.
Middag: Pepparstek med konjaksgrädde
FREDAG
Frukost: Fruktsallad på ½ äpple, ½ banan, ½ päron och ½ dl hallon och 1 dl keso
Lunch:Renskavssallad med tomat, rödlök och champinjoner
Mellanmål: 20 marinerade oliver och lite fetaost
Middag: Wasabilax med pekannötter och spenat
LÖRDAG
Frukost: 1 1/2 dl yoghurt, 2 msk müsli, 1 apelsin, 100 g hamburgerkött, 1 grönsallatsblad, några gurkskivor.
Lunch: Ugnsbakad aubergine med quornfärsröra och grönsallad
Mellanmål: Gubbröra på finnkrisp
Middag: Majskyckling med vårsallad och citrondressing
SÖNDAG
Frukost: 1 stekt ägg, 4 skivor skinka, 1 stekt tomat, 2 msk solroskärnor, 1 rågkuse med färskost eller creme cheese.
Lunch: Rallarpizza
Mellanmål: Päron och lite nötter
Middag: Biff Rydberg med zucchinitärningar
Glöm inte att dricka minst 2,5 liter vatten per dag.
Helgens efterrätt: