tisdag 27 maj 2008

Currykyckling med ugnsrostade paprikor och solrosfrön

Gör så här:
Strimla kycklingfilé i tunna strimlor och stek upp i olivolja med lite salt och vitpeppar. När kycklingen börjar att få stekyta tillför du 1 msk röd currypasta ( 1msk / kycklingfilé). Värm upp och allt är klart. Toppa med solrosfrön och servera med ugnsrostad paprika.

Så smaskigt...

2 kommentarer:

  1. Hej!

    Jag ville bara gratulera dig till din stora viktnedgång. Bra jobbat!

    Själv lyckades jag gå ner mina 20 extra kg på 5 månader med GI.
    Många bra och goda recept du bjuder på här.

    Hälsningar Linda

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Jag har just hittat hit i min jakt på bra GI-recept, vilken guldgruva den här sidan är! Jag har länkat hit från min sida, hoppas att det är OK?!
    Mvh, Victoria

    SvaraRadera

Dela med dig!