onsdag 28 januari 2009

Rostbiff med tomat, rödlök och machesallad

Ingredienser - 2 portioner
Skivad rostbiff (en handflata/person)
1/2 rödlök, skivad i halvmånar
1 st avocado, tärnad
5 st coctailtomater, kläm så att tomaterna öppnar sig och kärnhuset kläms ut
1 st röd paprika, fint strimlad (ett tips är att använda osthyveln)
1 påse Machésallad
1 burk keso

Extrapiff
*2 st skivor ananas (på burk)

Gör så här:
Börja med att klämma ut coctailtomaternas innehåll. Blanda samman machésallad, tomaterna, paprikan och löken.
Fördela på tallrikar och lägg avocadotärningar, rostbiff, keso - och för de som vill ha lite extra piff, ananasen - ovanpå.

Smaskelibasker!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar