Här lägger jag upp alla recept jag lagar - som en itrim-recept-bank. Mitt "kom ihåg": En handflata (utan fingrarna) protein och tre knytnävar grönsaker, frukt och/eller bär. Det är det som gäller just nu. Allt måltider jag äter under dagen skall fördelas på följande sätt: Frukost 30% Lunch 30% Mellanmål 15% Middag 25%.
söndag 17 juli 2011
Grillad halloumi
foto från recept.nu
4 portioner
200 g halloumi
0.5 dl sojamjöl
1 tsk paprikapulver
rapsolja
Till servering:
1 st tärnad röd paprika
100 g ruccolablad
10 cm tärnad slanggurka
1 skivad avocado
Gör så här
1. Ansa och hacka de grönsaker du vill servera till halloumin.
2. Blanda samman sojamjöl och paprikapulver.
3. Skär halloumin i ½ cm tjocka skivor. Panera halloumiskivorna i mjölblandningen.
4. Pensla halloumin med rapsolja och grilla den 2 minuter per sida i grillpanna eller stekpanna.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar